vEDVARENDE RESULTATER DU VIL ELSKE

 

Kropsterapi

Forkælelse, kvalitet & resultater

Behandling der giver velvære

 

Kropsterapi er baseret på forskellige massageteknikker som tilsammen er effektive til afhjælpning af de gener og smerter vi kan få i vores moderne og travle hverdag.

kropsterapi1
Hvor kan fedtfrysning hjælpe

Områder Totum Kropsterapi har god effekt på:

   • Rygproblemer
   • Skuldersmerter
   • Knæproblemer
   • Hovedpine/migræne
   • Stress
   • Angst
   • Piskesmæld
   • Gigt
   • Museskader
   • Tennisalbue

HVOR KROPSTERAPI HJÆLPER

 

Hvordan kan jeg hjælpe dig

Af massageteknikker kan nævnes akupunktur, zoneterapi og åndedrætsteknikker. Derud over er TOTOM kendt for dens pulserende massage, som bland andet beroliger nervesystemet og sætter gang i blodcirkulationen.

I TOTUM kropsterapi ser vi på det hele menneske, altså at krop og psyke hænger sammen. Der er fokus på at løse årsagen til genen/smerten og ikke bare at behandle symptomerne. Alt hvad vi oplever, både det gode og det negative, bliver lagret i kroppen. Dette kan forårsage gener og/eller smerter i kroppen, der således ikke nødvendigvis er kommet af en fysisk skade. 

Kroppen kan ved hjælp af Totum kropsterapi styrkes til at restituere og helbrede sig selv.

Jeg er stadig elev, men godt inde i min uddannelse. Du kan – indtil jeg er færdig med min uddannelse bestille behandlinger til elevpris hos mig.

Prisen vil stige i takt med at min uddannelse skrider frem og jeg får mere viden og erfaring.

Har du behov for en samtale omkring dine udfordringer og hvordan jeg kan hjælpe dig, kan du ringe til mig på tlf.: +45 5353 8624

Kærlig hilsen

Kristina

Priser for kropsterapi

Første kropsterapi-behandling

Du kan få din første behandling som ny kunde hos mig til en særlig god pris.

Kr. 395,-

1 enkelt fedtfrysningsbehandling hos Body and Mind

Efterfølgende behandlinger

Efterfølgende 2. behandling

Kr. 495,-

Priserne er gældende indtil 27. maj 2023, hvor jeg er færdiguddannet. Herefter stiger prisen til 600 kr. pr. behandling.

Kontakt mig gerne, hvis du vil vide mere

Tlf.: 5353 8624

Velvære behandlinger når du vil

forkæle dig selv, eller opnå en

bedre følelse i krop og sjæl.

Pleje og opstramning

Slap af
Rebalancer
Foryng dig
Indre fred
giv dig selv det bedste

Fortjent værdi

 

Fornægt ikke dig selv det bedste og invester i dig selv, det er mit eget motto, og jeg vil elske at hjælpe dig med at højne din følelse af selværd og velvære i din krop og sjæl.

Alt det vi føler omkring os selv er jo også det vi signalerer til omverdenen, så hvorfor ikke have en god følelse omkring sig selv og give din krop det bedste.

Det siger mine kunder

Inge

Jeg har idag fået en DermaOxy ansigtsbehandling incl. Diamantslibning.

Det var en meget dejlig oplevelse. Kristina er så sød, blid og omsorgsfuld, og behandlingen er super professionel, med rigtig gode produkter. Min hud er yderst sensitiv, men er efter behandlingen blevet så blød og gennemfugtet.

Inge Kristensen

Anne

Dygtig og meget omhyggelig . Super resultat !

Anne Bendix

Vil du vide mere om kropsterapi?

Krops terapi handler meget om det hele menneske og terapeuten lytter alt hvad din krop fortæller fra åndedræt til spændinger og modstand i kroppen. Man kan sige vi ”hører hvad kroppen siger” og hjælper dig med at forløse spændinger, der har hobet sig op og givet dig udfordringer i kroppen.

Hvordan tilpasser vi os vores ønsker og behov men samtidig også en verden udenfor? Hvor svært det er for dig? Det kan jeg høre på dit åndedræt og jeg arbejder med din krops tillid til mig som terapeut. Det vil sige jeg forsøger at facilitere et trygt rum for dig på dine vilkår således behandlingen kan foregår med bedst mulig virkning for dig.

Kom bare indenfor og

Forkæl dig selv med

en afslappende behandling