Services

Lækker selvforkælelse til dig

Ansigtspleje

 

DermaSEMITA+ lysbehandling er en effektiv behandlingsmetode som forsyner huden med energi og derved stimulerer hudens celler.

Kropsterapi i den fineste form

 

Ved din første behandling indleder vi med at tale om dine fysiske og psykiske problemstillinger og herefter begynder din behandling, hvor jeg skaber en åbning for dit lymfesystem ved at afspænde muskel- og senehæfter. Dette gør at din krop kan komme af med ophobede affaldsstoffer, som virker befordrende for at du får det optimale ud af kropsterapiens pulserende massage af krop, arme og ben.

Dit åndedræt indgår aktivt i din behandling og følges nøje af mig, så vi kan komme dybere ind i de spændinger du måtte have.

Vi afslutter behandlingen med en kort samtale, hvor følelser og oplevelser, der kan være opstået under behandlingen, bliver talt igennem.

Populær fedtfrysning

 

Cryo 21 er en ny og innovativ metode til at fjerne uønsket fedt fra hele kroppen. Behandlingen foregår udelukkende uden på huden, så der er ingen helingsperiode og du er derfor heller ikke indskrænket i din dagligdag efterfølgende.

Sonden har en behandlingstemperatur på ca. 10 grader. Når kulden har nået fedtcellerne, er temperaturen ca. 8 grader. Dette kan fedtcellerne ikke tåle og de dør. De døde fedtceller bliver herefter skyllet ud af kroppen på naturlig vis.

Processen fortsætter i op til 20 dage efter behandlingen, hvorfor der skal gå mindst 14 dage mellem 2 behandlinger.

Det er forskelligt, hvor meget fedt, der bliver frosset ved hver behandling og resultatet kan derfor variere alt efter, hvilket område på kroppen der behandles, hvor meget fedt der er på det behandlede område og hvor modtagelig det behandlede område er og selvfølgelig hvilken type fedt, der er tale om og hvor gammelt det er. Men, det er muligt at se forskel allerede efter 1. behandling.

Livsforvandlende samtaler

 

Som uddannet livsforvander coach er dit indre velvære også i fokus. Du kan få glæde af mine indsigter sammen med fx TOTUM kropterapien, hvor kroppens gamle traumer vil være i trygge hænder hos mig.

Det siger mine kunder

Inge

Jeg har idag fået en DermaOxy ansigtsbehandling incl. Diamantslibning.

Det var en meget dejlig oplevelse. Kristina er så sød, blid og omsorgsfuld, og behandlingen er super professionel, med rigtig gode produkter. Min hud er yderst sensitiv, men er efter behandlingen blevet så blød og gennemfugtet.

Inge Kristensen

Anne

Dygtig og meget omhyggelig . Super resultat !

Anne Bendix

Kom bare indenfor

Forkæl dig selv med en

afslappende behandling